PSV heeft nieuws uit de ziekenboeg in aanloop naar FC Volendam-thuis. Bij PSV zijn zes spelers wegens blessures afwezig voor het duel met FC Volendam van woensdagavond. De wedstrijd wordt overschaduwd door de huidige transferperiode, waarin nog spelers weggaan en aangetrokken kunnen worden. PSV trekt Anwar El Ghazi op woensdag nog aan, terwijl het afwachten is of Cody Gakpo nog weggaat. Verder staan Derrick Luckassen en mogelijk ook Carlos Vinícius voor een vertrek.

 

Richard Ledezma is terug van een enkelblessure en kan waarschijnlijk alweer bij de wedstrijdselectie zitten. Yorbe Vertessen trainde woensdag weer met de groep, na een blindedarmoperatie. Vermoedelijk is hij over twee weken weer inzetbaar. Luuk de Jong, Fredrik Oppegard en Marco van Ginkel hebben met spierklachten nog enkele weken nodig om te herstellen, zo is de verwachting.

 

Opmerkelijk bij FC Volendam zijn de besloten trainingen en het ontbreken van nieuws items op de regionale media. Blijkbaar wordt daar bewust voor gekozen om de tegenstander niet in de kaart te spelen. 


Foto: ProShots
Video: FC Volendam

 

error: © FotoPersBureau Lezer